spacer graphic
 

 
“It was getting really ugly,” Lisa Soule says, referring to the skirmishes between her three teenage daughters over their shared bathroom. “Also, I work at home one day a week, and my husband has a home office he wasn’t great about sharing.”

Clearly, after 18 years in their cramped space, the family was more than ready to stretch out. A friend’s emphatic referral prompted Lisa and her husband Bart
Woodward to contact D.G. Liu Contractor. “She said if she were having any work done, there’d be only one contractor she would hire,” Lisa recalls. “What really impressed me was their integrity. You hear so many nightmares about contractors, and I felt like this was someone I would never have those concerns about.”

Our crew put on a two-story addition with a new family room, laundry room, and master bedroom suite, freeing up the old family room to be divided into two separate spaces—a home office for Lisa and a study/computer room for kids. The former master and hall bathrooms were updated, providing the much-needed extra bathroom for the girls. A screened porch was built onto the back of the house and a beautiful open porch was created out front. The kitchen was also gutted, reconfigured, and thoroughly updated.

“We’re absolutely delighted with the results,” Lisa says. “It really is a beautiful new house. We just sent our last girl off to college and now one has moved back home after college. We think that’s a vote of confidence that this is a nice place to live.”

spacer graphic
spacer graphic
 
“We’re absolutely delighted with the results,”

Lisa Soule